modified on 12 november 2013 at 01.58 ••• 2 344 views

5-EAPB

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

5-EAPB eller mer vetenskapligt(1-(benzofuran-5-yl)-N-etylpropan-2-amin). 1-(2-benzofuran-5-yl)-N-ethylpropan-2-amine: 5-EAPB.

Drogen verkar vara extremt ny och en tråd på Bluelight lades upp igår, vilket är väldigt sent jämfört med andra droger! Den är en empatogen centralstimulant och har strukturella likheter med 5-APB och 5-MAPB. 5-EAPB är besläktad till 5-APB så som MDE är besläktad till MDA. 5-APB är ju enligt många en oerhört uppskattad substans medan det med 5-MAPB råder lite mer skilda åsikter. Vissa älskar den och andra hatar den.


Trip Rapporter

Jag tog 2x120mg som startdos och fyllde sedan på med 30mgs-linor (en fjärdis) lite då och då till totalt ca 4x120mg, polaren tog en. Jag mådde så kasst efteråt, tomt på serotonin, så kände mig tvungen att ha lite alkohol så jag skulle kunna sova. Åkte till bolaget en gång till och köpte en kvarting brännvin, lite bärs och en till vinare och då började jag må bättre allt eftersom. Det var potent detta enligt mig, trevligt med tydlig MDMA-feeling och möe ögonvobbel!

Okej.. lite snabb fakta om mig, jag har stor erfarenhet av uppåt,neråt, mdma, och en del RC. IV är det som gäller här och vart så dom sista 10 åren...

Först drog jag i mig några 3,4 ctmp och det va en besvikelse så jag gick direkt på 5-eapb.. jag ville känna mig för vad detta va så jag löste upp en halv och åt en halv. Jag kände genast igen mdma känslan, fast bara lite grann. Gick o satte mig på soffan och log lite för mig själv, tänkte att detta va nice. Kanske efter 20 minuter va känslan nästan borta . Efter ca en timme löste jag upp en hel och lite till. Drog i mig och det smakade som jag dragit i mig 2 ml ethanol sen pang, HELLO LA-LA LAND. Sen blev det väldigt E muppit. satt o bara mådde men efter ca 40 minuter så dala det igen.. där är jag nu.. dags för en ny runda tror jag. hej.

Gått på godsakerna i två dagar nu. 12st har jag gjort slut på och knappt inga bieffekter utom näsblod och svårt att pissa. Men älskar verkligen russet =)

Källa Flashback: https://www.flashback.org/t2162596p9