modified on 29 mars 2009 at 01.26 ••• 46 953 views

Deca Durabolin

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

DECA 50MG: DECA DURABOLIN

Deca Durabolin är en intramuskulär steroid (tages med spruta). En ampull kostar ca:200kr/st. Det går åt mellan 6-10 stycken ampuller med tio dagars mellanrum. Har låg androgen effekt. En del påstår att den kan hjälpa mot impotens men kan också vara tvärtom. Nandrolone decanoate påverkar inte immun försvaret som testosteron gör. Detta gör att leder som armbågar och knän inte tar så mycket stryk.

DecaDurabolin

Deca Durabolin, eller Deca som den ofta kallas i folkmun, är en av de vanligaste steroiderna på svarta marknaden. Preparatet med den verksamma substansen nandrolone började tillverkas redan på 1960-talet av Organon. Deca tas normalt i sprutform och kommer ofta i doser av 50 mg/ml eller 100 mg/ml. Vissa bodybuilders menar att denna steroid är en av de bästa för män i form av resultat jämfört med biverkningar. Precis som så många andra steroider så finns det gott om fejkade Deca Durabolin (nandrolone) på marknaden. Den kanske vanligaste fejkade sorten av nandrolone är yellow tops (gultopp).

Så fungerar Deca Durabolin (nandrolone)

Vissa användare utav Clenbuterol menar att detta deffpreparat ger signifikanta styrkeökningar, mellan 5-10 %. Clenbuterol hcl’s största icke-medicinska användning tycks vara innan tävling, som ett deff och viktminskningspreparat. Biverkningar för Deca Durabolin (nandrolone) Clenbuterol rapporteras kunna ge biverkningar som ökad nervositet, skakningar i händer, huvudvärk och sömnproblem, för att nämna några utav biverkningarna. Tänk också på att Clenbuterol reducerar Taurinnivåerna i hjärtat. Taurin är en aminosyra som kan köpas i de flesta hälsokostbutiker och som sägs minska några av de biverkningar som Clenbuterol kan medföra.

Doser

Doser mellan 200-600 mg/vecka tycks vara vanligast bland atleter och de som tränar bodybuilding.

Pris för Deca Durabolin (nandrolone) på svarta marknaden

75-150 kr/200 mg ampull.