modified on 14 november 2009 at 17.42 ••• 4 129 views

Flephedrone

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Flephedrone, 4-FMC eller 2-Methylamino-1-p-fluorophenyl-propan-1-one är nästa generation RC substitut. När Methedrone nu blir klassat i December. Det finns väldigt lite information om Flephedrone ännu. VÄLDIGT lite! Det brukar vanligtvis av naturliga själ vara ont om information om RC droger, men vad gäller Flephedrone finns nästan inget.

Hjälp till att utöka denna artiklen!!!!

Tripprapport på Flephedrone

Ah jag testade det tre gånger förra sommaren och la upp tripprapport nånstans på ett forum som är borta nu. Tyckte det var riktigt risigt och giftigt. Hade 10 gm och gav bort de andra 8 gm'en direkt till andra för att testa skiten. Ingen annan gav några exalterade recensioner heller.

Vad ska man säga, det kändes som mefedron med massa luckor i upplevelsen saker som fattades. Grejen var att det var så inaktivt att man fick ta höga doser för känna någonting, typ 300mg's doser. Inaktivt som sjutton. Det passerar inte blodhjärnbarriären speciellt bra[1] så kroppen får det tungt. Och det var typ vad jag kände, massa obehaglig tung bodyload. Pressade dosen upp runt 1,5gm (bara för testa) och fick en peak på typ 15 minuter som var lite halvstenad och direkt försvann så man bara blev allmänt arg och börja mata på mer för få tillbaka i förödmjukelse, vilket ändå inte gick. Spyor följde senare och perifära störiga biverkningar i 4-5 timmar. Var väl vad jag minns iaf.

Det roliga var att testa ett ämne som ingen annan hade testat och skrivit om på nätet.. det var en thrill. Men som sagt, det sög verkligen enormt tyvärr. Source: Flashback


Dosering Flephedrone

300 mg borde vara lämpligt

Externa länkar om Flephedrone