modified on 7 april 2019 at 10.30 ••• 4 367 views

Flugsvamp 3

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Flugsvamp 3.0 är uppföljaren av Flugsvamp sajterna (Flugsvamp och Flugsvamp 2.0) som tillhandahållit alla möjliga sorters preparat på den svenska marknaden via de registrerade säljare som erbjudit varor där. Användandet av sajter som Flugsvamp är i sig inte olagligt, det är som Blocket. Saken med dessa sajter är bara att de ligger uppe helt anonymt, och alla köp (transaktioner med Bitcoin) blir anonyma vilket gör det till ett Mecka för dem som vill köpa och sälja narkotika på nätet.


Flugsvamp 3.0 är en svenskbaserad onlinemarknad likt Blocket fast på Darknet, tillgänglig via webbläsaren TOR. Här handlats mest droger och har utgjort en stor del av den svenska drogmarknaden. Valutan som används för transaktioner är kryptovalutan BItcoin.


Innehåll

Nya Flugsvamp 3.0

Uppe sedan i julas 2018 och växer. Ny plattform, mycket enkel att navigera på. Adressen är: http://flugsvamp3jv4neg.onion?ref=6247699

Recension från Luffarn: https://www.luffarn.com/nya-flugsvamp-3-0/ Informations sajt om Flugsvamp 3: http://www.flugsvamp.net

Att handla på nya Flugsvamp

För att komma igång och handla på nya Flugsvamp så går det till ungefär precis på föregångarna, möjligen har denna en något enklare look och tydligare navigering. Men till att börja med behövs webbläsaren TOR, och den laddar man ned här. https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en


Nya Flugsvamp blir snabbt allt bättre

Det har senaste månaden tillkommit en hel del nya funktioner och man kan även läsa att de planerar att lägga in så att man kan handla med valutan Monero (XMR) som har högre grad av anonymitet än Bitcoin.

Att skaffa Bitcoin

Väl klar med webbläsaren så behöver man Bitcoin för att kunna betala för sig, och här finns den hel del aktörer att välja mellan. Enklast och jag skulle tro att bäst är LocalBitcoin, och dessa finns här: https://localbitcoins.com/?ch=y4cs

Att välja LocalBitcoin innebär att du faktiskt kan välja mellan att köpa dina Bitcoin med Swish (måttligt anonymt) eller genom att möta upp någon fysiskt och få dina Bitcoin mer anonymt, åtminstone på sätt och vis. Det är ju dock inte olagligt att köpa Bitcoin så för enstaka köp behöver man nog inte oroa sig alltför mycket.

Det finns flera marknader att köpa Bitcoin ifrån, localbitcoin är att föredra. Har man inte bråttom att få sin acoins så finns det fler bra alternativ, men Localbitcoin ger dig tillgång nästan direkt.

Finn en köpare, det finns flera alternativ samt länder att köpa från. Följ deras instruktioner, tills du har fått pengarna. Du kommer då se detta under "Wallet" i högre hörnet.

För att skicka BTC ifrån LBC, så klickar du på "Wallet" och sedan resterande information. Du kommer få veta hur mycket BTC du kan skicka på denna sida likväl.

En transaktionsavgift tas ut av LBC på 0.00005 BTC per transaktion.

Tag ut bitcoinen till din egna bitcoin-plånbok så fort du fått dem tillgängliga.

Mycelium är en BTC plånbok för mobiler och för den som tänker handla från mobilen utan att behöva sätta sig vid en dator så är det Mycelium man ska ha, annars Electrum för vanliga datorer. Om länken inte funkar, prova att söka i AppStore/Play Store. Installera den, och följ instruktionerna.

När du har handlat klart på LBC och ska skicka iväg dem, så är det "Wallet" > "Recieving Bitcoin Adress". Här skriver du in adressen till din Myceliumplånbok eller adressen i Electrum. Klicka på "Continue" där du får ange ditt uttagslösenord, efter detta så kan du följa transaktionen i din egna plånbok.

När du öppnar Mycelium, så kommer du få två alternativ. Send eller Recieve, där Recieve är din plånboksadress som du använder för att föra över bitcoin. Kopiera adressen som visas och klistra in den i "Recieving Bitcoin Adress" på Localbitcoin. Antingen skriver du ned adressen eller mailar dig själv.

Välj "Send" när du vill skicka pengar, du skriver in plånboksadressen samt väljer prioritet, "Economic" "Normal" "Priority". Ju högre prioritet, desto mer kostar det. Du kan återigen använda maxbelopp, med transaktionsavgift inräknad, i Mycelium.

Efter du skrivet in adressen som BTC ska till ifrån Mycelium, och har valt prioritet, klickar du på "Send" och kan sedan följa transaktionen i "Transactions" i Mycelium. Oftast får du över pengarna inom en 20 minuter, vid 2 bekräftelser så tar FS emot transaktionen, och du har pengarna i din plånbok här.


Escrow

När du köpt en vara hamnar pengarna i en karantän, detta kallas escrow och säljaren får inte pengarna innan du har markerat varan som levererad eller när det gått 7 dygn. Det hör till god sed att markera sin order som mottagen så fort den mottagits så att säljaren slipper vänta. Låter du alltid dina beställningar gå till autosläpp kommer detta synas när du handlar och säljare kommer kanske neka dig som kund. Har du inte fått din beställning och autosläpp börjar närma sig kan du välja att starta en dispyt, se nedan.

nyligen tillagda funktioner är

Affiliatenätverk
2FA (2 faktor autentisering) även för köparkonton
"Stealt-mode" - visar oskarpa mörka bilder, om man har folk omkring sig vid datorn 
så syns det inte uppenbart att man är på  Flugsvamp-shoppen