modified on 27 mars 2019 at 16.25 ••• 1 765 views

Kratom

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

För de som inte vet är alla kratom-stammar perfekta för att ta bort abstinens, speciellt ffrån opiater som oxikontin / oxikodon. Dessutom syns inte mitragynin på drogtester.


Innehåll

Kratom syns inte i pisseprov

Kratom är egentliten ett träd med blad som är medicinskt verksamma. Mitragyna speciosa är ett lövträd som växer från 3-20 meter högt. Dess löv innehåller 7-hydroxymitragynin och mitragynin. Bladen tuggas som en opiat ersättning och stimulans i Thailand och Sydostasien, främst bland arbetarklassen. Den har en relativt lång historia av mänsklig användning. Men även spritt sig och blivit allt vanligare i andra delar av världen. Arbetare på fälten i Sydostasien har traditionellt tuggat på bladen, ofta under hela dagarna för att få den stimulerande effekten.

Bladen kan också tillagas, kokas till te. Teet får sedan stå och dunsta tills en gegga som liknar tjära kan tas upp och sväljas.

Bild på Kratomlöv

Kratom.jpg


Kratom strains

Red Thai, en mycket populär stam med subtil smak och starka effekter. Mycket lugnande! Också euforisk och blåser ångest bort. Kratom effekter varierar med den mängd som används. Rekomenderas mellan 1-5 gram. Med kratom av låg kvalitet kan du dosera så mycket som 15 gram! Var försiktig och testa dig fram.

Blanda med vatten eller annan dryck. Vitamin C har visat sig öka kratomintensiteten, även kratom blandat med apelsinjuice tar bort bitterheten.

Dosera Kratom

Kratomblad skiljer sig kraftigt i styrka, beroende på typ och färskhet. Bladen med gröna vener hävdas ofta vara mer potenta än de med röda vener, men det finns motsägelsefulla bevis. Låg dos är omkring 2-4 g vanligt torkat blad, måttliga doser är 3-6 g och starka doser är 5 g eller mer. När du tuggar färska blad, är det ofta tillräckligt att hälften av ett stort blad (8-10 ") ger märkbara effekter.