modified on 18 mars 2011 at 12.09 ••• 9 316 views

Metoxetamin

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Metaxetamin, på engelska Methoxetamine är en RC (Research Chemical) väldigt lik Ketamin. Den kemiska formeln lyder 3-MeO-2-Oxo-PCE. Kemikalien förkortas även MXE.

Metoxetamin-och-ketamin.jpg

Effekten av Metoxetamin är väldigt lik den Ketamin har, enligt uppgift varar effekt aningen kortare på Metoxetamin. Kemikalien har funnits ett tag men inte använts i större utsträckning förrän den senaste tiden i rekreationellt syfte. Man får en känsla av eufori men till skillnad från Ketamin är effekten inte riktigt lika dissociativ.


Dosering av Metoxetamin

Det behövs väldigt lite av kemikalien för att få ett rus.

Låg dos: 20 mg Stark dos: 50 mg


Intag

Tas med fördel nasalt, även teorier om att ämnet ska ha bättre effekt sublingualt florerar. (D v s under tungen, där man låter ämnet "smälta" bort). Metoxematin har inge besk eller stark smak som många andra ämnen har, det upplevs alltså inte på något sätt svidande i näsan.

Blandade erfarenheter av mix med andra droger, var försiktig här. Det påstås att det finns ett dödsfall där man blandat MXE och MDAI (serotonin utlösare). I övrigt enligt den lilla forskning som finns så ska Metoxetamin i låga doser och försiktigt intag vara ganska ofarligt, men som alltid med RC-droger kan man aldrig vara helt säker.