modified on 29 april 2020 at 08.22 ••• 611 views

Pax Romana

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Pax Romana, en marknadsplats som stöder Bitcoin Multisig 2/3 och Escrow med Monero, Litecoin och Bitcoin som betalningsmetoder. Det är likt Blocket, eller eBay med den väsentliga skillnaden att det handlas med praktiskt taget allt, lagligt såväl som olagligt. Det är upp till säljare vad de vill sälja, och upp till köparna vad de väljer att beställa. (Några få undantag finns, t ex är inte barnporr tillåtet, mer om det längre ned)

Innehåll

Pax Romana är flaggad som möjlig Exit Scam - UNDVIK

Tills vi vet mer, undvik denna plattform.

 Nedan innehåll är under arbete, och delart av texten på översättning och arbetas på, ha tålamod.

Utbudet på Pax Romana

I nedan bild visas de kategorier och antal produkter som finns till salu på marknadsplatsen just nu (2020-04-23). Det finns många kategorier, inte bara droger och mediciner. Varje marknadsplats bestämmer själva reglerna för vad som ska vara tillåtet och inte.

Priserna visas i svenska kronor för enkelhets skull. Man ställer in vilket valuta man vill ska visas. Men du betalar med Bitcoin. Eller en av de andra kryptovalutorna. Priserna räknas bara automatiskt om till pengar så att man lätt ska få en uppfattning av vad saker kostar. LSD går att hitta allt från 10kr styck, och 10 kg MDMA ligger uppe till försäljning för 100 000kr. Priserna varierar kraftigt beroende på vilket land det skickas från, och många säljare kör med extrapriser, kampanjer och erbjudanden precis som om det vore en vanlig e-handlare - som i bilden där någon erbjuder fem gram amfetamin till de fem första köparna gratis.

Knark till salu pa darknet.png

Såhär handlar man på Pax Romana

Pax Romana login.png


Om Pax Romana

Pax Romana är en darknet webbplats där du kan sälja eller köpa det mesta, köpare och säljare kan handla i en säker miljö utan att behöva oroa sig eller deras pengar försvinner. Deras webbplats är ganska enkel men ändå med mycket bra funktioner så det är lätt att komma igång för både köpare och säljare.

På Pax Romana är betalningsmetoden Escrow Bitcoin Multisig 2/3. Även vanlig Escrow, men de har gått ut med att de vill jobba bort den och gå över allt mer till den mer säkra.

Några saker jag gillar med Pax Romana

 • Bra utseende som man lätt förstår.
 • Multisig 2/3 Escrow-skydd.
 • 2FA-verifiering även för köpare.

Regler

Pax Romana använder regler för att förbättra säkerheten och göra det bra för både säljare och köpare. Uppenbarligen försöker svindlare ofta prata utanför marknaden, det rekommenderas inte! På detta sätt förlorar du Pax Romana-skyddet. Deras system upptäcker alla Wickr / Jabber-e-postmeddelanden som publiceras.

Några saker är förbjudna att handla med på Pax Romana, och det är i skrivande stund dessa:

 • Barnporr är förbjudet på Pax Romana.
 • Ingen människohandel på Pax Romana.
 • Inte tillåtet att kräva köpare att FE'a utan att ha de rättigheterna på Pax Romana.

FE betyder kort att man ger säljarna pengarna innan man fått produkten levererad, vanligt att man gör så om man är stammis.

Innan du börjar

Ladda ned Tor - webbläsaren för Darknet

Du behöver en speciell webbläsare för att nå Pax Romana, och alla andra webbplatser på Darknet. Det är inte samma internet så att säga.. så det går allltså inte med vanliga Internet Explorer, Safari, Google Chrome eller dyl.

Informationsflödet mellan dig och internet När du öppnar en webbplats på traditionellt sätt anger du adressen i webbläsaren och all information och filer som behövs begärs från en server där webbplatsen är lagrad. På vägen till servern och tillbaka till dig levereras alla filer på direkt sätt. Vissa servrar är emellertid mellan dig och destinationsservern. Under denna process deltar också din Internetleverantör (ISP) eftersom internetleverantören kontrollerar vissa delar av infrastrukturen. Och inte bara din Internet-leverantör, utan också några andra parter är involverade och kanske kan fånga information från eller till dig.

Köpa på Bitcoin

Gör ett konto på https://localbitcoins.com/?ch=y4cs och använd din vanliga webbläsare och det går bra via mobiltelefon också, här behöver du inte använda TOR eller VPN eller dölja din identitet, det är lagligt att köpa Bitcoin. VPN här väcker möjligen bara misstanke om de skulle börja lista kända VPNer.

Monero

Hur kan du köpa Monero?

Det finns flera sätt att köpa Monero. Vi kommer att förklara några av dem här, men vi är säkra på att du också kan hitta andra lämpliga sätt själv.

LocalMonero

Du kan direkt köpa Monero med LocalMonero. Fördelen är att du kan köpa mynten helt anonymt från början. Flera betalningsmetoder erbjuds av privata lokala leverantörer. Dessa inkluderar presentkort, kontanta insättningar i en bankomat och även banköverföring.

Den enda riktiga nackdelen med LocalMonero är att det vanligtvis är lite dyrare än att köpa Monero från ett utbyte, men du köper det med förbättrad anonymitet.

Köp från Monero från ett utbyte

Du kan också köpa Monero direkt från ett utbyte. Detta är förmodligen den billigaste men också den minst anonyma metoden.

Det finns flera utbyten där du direkt kan köpa Monero med banköverföring eller kreditkort. Identifieringskraven skiljer sig mellan utbytena. Så se till att avslöja så få information som behövs. Men se till att inte väcka misstankar på grund av falsk information.

Titta på getmonero.org för att hitta ett lämpligt Bitcoin-utbyte.

Växla Bitcoin mot Monero

Eftersom Monero inte används så mycket som Bitcoin, kan det vara mycket lättare att först köpa Bitcoin och sedan byta ut det mot Monero. Du kan köpa Bitcoin som förklaras i nästa kapitel och använda till exempel morphtoken.com (använd aldrig ett kontrollerat utbyte).

I det här fallet måste du se till att växelkurserna är ibland. Överför alltid mynt efter att ha använt någon av ovanstående tjänster direkt till din plånbok. Annars kanske tjänsten vet vad du har använt dina mynt.

Kom ihåg att vissa tjänster kan fungera tillsammans med brottsbekämpning om de blir ombedda. Detta är det främsta skälet till att du skulle skicka mynten till din privata plånbok efter utbytet.

Att beställa

Hur man beställer

För att göra en vanlig beställning måste du ha tillräckligt med saldo på ditt konto såklart, så har du inte redan skaffat Bitcoin eller någon av de andra valutor som godkänns så gör det innan du lägger beställningen - du kan såklart titta runt bland det som ligger uppe till försäljning innan, och när du hittat det du vill beställa så köper du dina Bitcoin och skickar in dem till ditt konto på Pax Romana.

Beställningsprocessen på Pax Romana är ungefär som att handla på Tradera eller liknande, med undantag av ovan då...

 • Välj en produkt, önskad mängd och ett fraktalternativ. Klicka på knappen vilken valuta du vill använda.
 • Läs och acceptera leverantörens regler och ange din leveransinformation som beskrivs här. Lägg din beställning.
 • Om ordern är i escrow, överförs pengarna till Pax Romana Escrow Wallet.
 • Om leverantören accepterar och skickar beställningen. Timerklockan startar, beroende på produktklass. (Fysiska föremål är 14 dagars standardautomat slutförda, Digitala artiklar är 1 dagars auto slutförda) Se till att inte låta autofinaliseringsuret löpa ut innan paketet anländer som beskrivs här. När du fått din beställning ska du markera den som mottagen.
 • Som sista steg lämnar du betyg för beställningen.

Escrow.gif


Allt om betyg

Betyg är ett bra sätt att uppskatta kvaliteten på leverantörens tjänster och produkter. Vänligen bidra till detta system genom att skicka ett betyg efter varje beställning. Om du har för många oklassificerade och slutförda beställningar måste du skicka in en betygsättning för dessa innan du skapar en ny order. Du bör överväga följande kriterier för en betygsättning:

 • Frakttid
 • Förpackning (särskilt stealth)
 • Produkt levererad enligt beskrivningen
 • Kommunikation med säljaren

Följande bör inte beaktas:

 • Pris
 • Produktkvalitet beträffande dess effekt och smak, eftersom den upplevs subjektivt
 • Allt relaterat till marknaden

Vänligen betygsätt endast en beställning som negativ om du hade allvarliga problem. Varje leverantör kommer att försöka hitta en lämplig lösning åt dig. Ibland händer det att en beställning förlorades, men detta är risken för frakt som inte beror på säljaren eller marknaden.

I händelse av en oberättigad rating kan marknaden inaktivera eller ta bort detta betyg. Om det skulle vara problem med omotiverade betyg, vänligen kontakta supporten.

Betyg från säljaren

Förutom betyg från köparen, som är synligt för alla, betygsätter leverantörerna också sina köpare.

Du kan se betyg från din leverantör på beställningsdetaljer-sidan för motsvarande beställning. Om det inte finns någon betyg ännu, betyder det att leverantören inte har skickat in en ännu.

Genom detta kan köpare få förtroende och bygga upp en bra profil för sig själva, eftersom betyg från leverantörer också kan ses av andra leverantörer.

Att börja sälja på Pax Romana

Val av leverantör och krav

En av Pax Romanas huvudidéer är en solid bas av leverantörer du kan lita på. Därför har de lite krav innan man för börja sälja på plattformen. De ställer höga krav på våra leverantörer för att kunna upprätthålla den höga kvaliteten som vi erbjuder alla kunder på Pax Romana.

Som säljare ska du.förstå att dina kunder är nyckeln till din och även Pax Romanas framgång. Kunderna ska få bästa upplevelsen de kan ha på Darknet. Resan för kunden börjar på en stor marknadsplats, inkluderar en professionell service av en leverantör och slutar med en säker och högkvalitativ produktleverans.

Nedan är de saker de vill veta innan man får bli en säljare. Förstå att det inte finns några "hårda" krav som ett visst betyg på andra marknader. Det övergripande utseendet är det som är viktigast.

 • Produktportfölj
 • Produktbeskrivningar och bilder
 • Totala order på andra marknader (minst flera hundratals)
 • Betyg på andra marknader
 • Feedback på forum
 • Professionalism i meddelanden

Leverantörsregler

Följ dessa regler tillsammans med att följa våra marknadsregler:

 • Behandla dina kunduppgifter som om det skulle vara din egen
 • Annonsera inte för din egen butik eller direktaffär
 • Besvara dina kundmeddelanden inom minst två dagar
 • Håll ditt produktlager och semesterläge uppdaterat
 • Följ höga standarder när det gäller förpackning och frakt

Hur man blir leverantör

Om du tror att du uppfyller de nämnda kraven kan du skicka in din ansökan. Vänligen inkludera all information som kan vara nödvändig som namn på andra marknader och en kort introduktion i din ansökan. Du kan skicka in din ansökan här.