Om Drugwiki’s Blog

Denna Blog är tänkt att som ett komplement till Drugwiki. Drugwiki är en relativt ny site med liberal information om droger. Vi har nu information om över 300 droger samlade. Vissa artiklar är heltäckande medan andra är ren skräp. Det är en hel del arbete kvar för att det ska bli komplett… eller rättare sagt är det nog mer av typen sida som aldrig egentligen blir komplett.

Jag satte upp Drugwiki kring årskiftet 2008-2009, Drugwiki får idag kring 100 unika besökare dagligen. Det är godkänt med tanke på att sidan bara varit uppe någon månad.

Mitt mål med Drugwiki är att sprida liberal och heltäckande information om droger. Ingen skrämselpropaganda – men även ha med de negativa bieffekter vissa droger har.

Drugwiki är tänkt att vara helt fristående och oberoende. Förnärvarande helt fri ifrån reklam och enbart ett fritidsprojekt, jag tar inte helt avstånd ifrån att i framtiden på ett snyggt sätt ta in en sponsor som får en länk eller två någonstans… får väl se hur det blir med det framöver om något år eller så.