modified on 2 mars 2023 at 10.40 ••• 92 976 views

Droger på nätet

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Allt fler väljer att beställa sina droger på nätet - både lagliga och olagliga kemikalier och droger, RC droger och traditionella.

Det finns just nu ingen renodlad svensk darknet marknad men den internationella jätten Torrez Market är bästa alternativet just nu. Mer nedan..


Innehåll

Steg för steg, kom igång med att handla droger på nätet - Kort version

Inför första gången...

Installera TOR https://www.torproject.org Installera Bitcoin plånboken Electrum https://electrum.org/download.html Köp Bitcoins eller XMR på AgoraDesk: https://agoradesk.com/buy-bitcoin-using-swish-with-sek-in-sweden?rc=aty9


Genomför första köpet

Väl inne på Marknadswebben så sök på det du önskar införskaffa, för säkra köp välj inrikes försäljare eller ta chansen att beställ från utländska om du känner att du kan ta risken. Skicka över Bitcoin från din Electrum-wallet till adressen på Nightmare Market som ligger om du klickar högt till höger vid ditt profilnamn. Vänta tills Bitcoinsen når ditt konto och lägg sedan beställningen efter att du granskat försäljarens rykte.

Inför upprepade köp... Skaffa PGP nyckel, kryptera dina meddelanden https://www.openpgp.org/ Använd VPN (kostar en liten peng - ger högre säkerhet) https://www.hidemyass.com/en-us/index Anonym mail adress via Protonmail, gratis, https://protonmail.com/ Aktivera 2FA (Two Factor Authentication) på din profil så att du inte blir hackad/phishad (väldigt vanligt)

Archetyp Market - Bäst för inrikes

Länken archetyp.darkweb.wtf tar dig till rätt Onion-adress.


Alternativt använd någon av nedan länkar:

Handla utrikes via de stora marknadsplatserna

Medför såklart en lite större risk men det mesta kommer fram. Den stora fördelen är att det är mycket billigare.


Dark0de Reborn (EXIT SCAM)

Har gjort Exit Scam i februari 2022.


För dig som är ny finns en Guide för Dark0de Market som förklarar steg-för-steg.

Torrez Market (STÄNGT)

Denna har funnits ett och ett halvt år, och det är några plattformar som ligger där bland de största internationella och vi märker att det är många som väljer Torrez Market, och utseendet är också snyggt. Vi hoppas att detta blir nästa internationella jätte som håller i många många år. Regga dig via nedan:

Flugsvamp 3.0 (STÄNGT)

Uppe sedan i julas 2018 och växer. Bra plattform, mycket enkel att navigera på. Stände den sista oktober 2021.

Läs mer om Flugsvamp 3

Recension från Luffarn: https://www.luffarn.com/nya-flugsvamp-3-0/

(STÄNGD) Corona Market

Denna nya marknad har potential, internationellt sett har den måttligt utbud än så länge, bara ett tusental olika produkter till salu. Jämfört med andra som har tio tusentals listningar. Men utseendet är så bra och det är jätte enkelt att använda webbplatsen så den kan ha potential. Ta en titt och testa.

(NERE) Empire Market

Empire Market lanserades i februari 2018 och har snabbt vuxit till att bli en av de mest populära marknaderna som någonsin skapats. Empire Market är nere sedan 18 augusti 2020. Var försiktig med att hitta länkar som verkar funka. Håll utkik på sajten https://darkweb.wtf som listar pålitliga sajter och lägger upp alerts så fort det dyker up misstankar.

  • Ingen länk just nu

(STÄNGD) Dark Market

Torskat, admin arresterad och servrar beslagtagna 2021-01-12

Versus Project

Medelstor internationell marknadsplats men växer så det knakar. Dessa blev hackade för ett tag sen och blev av med lite pengar i samband med det, men de hanterade det på ett väldigt uppriktigt sätt och har täppt till säkerhetsluckor och användarna gillar plattformen.

Alternativa adresser

  • jiujfvropivzmaj6slgtfz5hljfrdk77elcg3np43zrnjrlolpbctjqd.onion
  • wkqq35jt74bbkhln3nhbeytgbwug6ywyic32pfuxyfp4drzlrchyt5yd.onion
  • 4jglhfy7hndevfg6a6trutdrc23acofi7caso7pz3ngse5qkrcradhad.onion
  • h64sohccgf2jp2hlhkyfynmyoaq46yuptkoyoqbmrvzk4zjti6bxg6yd.onion

Hur ofta kommer posten inte fram, fastnar i tullen?

Beställer du inom Sverige är det nästan garanterat att det kommer fram, väldigt få försändelser försvinner inrikes. Ge det 99,8% Success Rate, d v s att det kommer fram. Utom Sverige, från Europa är det mer beroende på land det skickas från och hur väl det packas. Ett grovt snitt ligger nog någonstans under 90% om det är från känsliga länder som Nederländerna. Jag upplever att det ofta är värt att chansa och särskilt när det kommer till droger som Kokain där det finns mycket bättre kvalitet att tillgå via utländska försäljare.

Gamla Darknet-shoppar

(NERE) Den Nordiska Marknaden

Bra för den som bor i Norge, många norska vendors som kan skicka finns här och även de vanligaste substanserna finns från svenska försäljare. Läs intervju med Den Nordiska Marknaden https://www.luffarn.com/den-nordiska-marknaden/.


Den nordiska marknaden ligger nere sedan 2020-09-15

(TORSK) Agartha

(NEDLAGD) Samsara Market

När Dream Market stängde ned flyttade många langare till Wall Street, där det blev kortvarigt. Flertalet langare och säljare blev av med pengar på Wall Street och den stora skaran har nu flyttade till Nightmare Market. Nightmare Market gjorde sedan en Exit Scam (sommar 2019) och idag är är den bästa internationella plattformen SamSara Market Testa nedan att regga dig med inbjudningsadressen. Och OBS, fungerar såklart endast med webbläsaren TOR!

Notera att detta är en internationell sajt så tänk till på var och hur du beställer.


Webbplatsen ökar snabbt och har nu (september 2019) nästan 15 000 listningar på droger, de accepterar BTC och har XMR under utveckling. Samsara Market har mindre varor än Dream Market hade såklart men växer fort, här finns även kategori för andra saker än droger och substanser, lagliga som olagliga

(NEDLAGD) (Point) Tochka Free Market / Point

Point, tidigare Tochka, är en rysk DNM som har körts sedan 2015. Den har ett antal innovativa funktioner, inklusive döda droppar, vilket gör det möjligt för säljare att lämna varor på en plats där köparen senare kan samla in den. Webbplatsen har mindre upptid än Wall Street och Dream (90% mot 97% respektive 98%). Annars är Points kundservice högt rankad, och webbplatsen erbjuder alla vanliga godsaker du kan förvänta dig att hitta på den djupa webben.

(NEDLAGD) Silk Road

Det började med Silk Road som var en webbhandels-plattform på darknet åtkomliga via webbläsaren Tor som kommunicerar anonymt över internet. Hur det rent tekniskt går till finns att läsa om på Tors webbplats men det öppnade tillsammans med Bitcoin upp möjligheten att faktiskt handla anonymt med varandra, utan att varken köpare eller säljare behöver veta mer om varandra. Grundaren till silk Road åkte fast under stort pådrag men många anser att han egentligen inte gjort sig skyldig till brott då han bara tillhandahållit en plattform, en mötesplats, och inte själv varken köpt eller sålt något olagligt.

Silk Road är långt borta, men arvet Ross Ulbricht lagde liv genom sina efterträdare. Här hittar du länkar och status av de handelsplatser som finns uppe just nu, med detaljerade uppgifter om de tar och noterar funktioner som multisig, 2FA och forced PGP. Webbplatser på Darknet som överallt länge har alltid gjort det på grund av goda recensioner och bra support även om flertalet sajter har stängts ned eller blivit medvetet nedlagda när admins stuckit med pengarna så verkar det anonyma sättet att beställa varor vara här för att stanna. För de som är nyfikna på att komma in i den djupa webben kan följande marknadsplatser vara av intresse.

Flugsvamp / Flugsvamp 2.0 (NEDLAGD)

Dito tjänst i Sverige som tyvärr stängdes under hösten 2018. Status nu är att mannen väntar på åtal. ref


Dream Market (STÄNGD)

Antal varor till försäljning totalt senast på Dream Market: 160 000 Antal droger till salu: 79 000 Registrering möjlig: Nej, stängd just nu

Beskrivning: Dream Market har varit live sedan hösten 2013.

Wall Street (NEDLAGD/TORSK)

WALL STREET ÄR JUST NU OSÄKER, DET FLORERAR MYCKET RYKTEN OM ATT WEBBPLATSEN ROFFAR ÅT SIG PENGAR (BITCOIN) - AVVAKTA MED ATT HANDLA HÄR TILLS KONKRET INFORMATION KOMMER UT.

2019-05-03 - WALL STREET MARKET HAR HAMNAT I POLISENS HÄNDER. http://www.drugwiki.net/blog/wall-street-market-i-polisens-hander/