modified on 24 februari 2022 at 12.50 ••• 1 687 views

Empire Market

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Empire Market lanserades i februari 2018 och har snabbt vuxit till att bli en av de mest populära marknaderna som någonsin skapats. Dess design och layout är starkt baserad på Alpha Bay, som var en annan oerhört populär marknadsplats innan den stängdes av i juli 2017. Detta gör det ganska enkelt att navigera och hitta den produkt du letar efter, även om en hel del artiklar är fortfarande felkategoriserade av leverantörer, så ganska ofta kommer du att se objekt dyka upp på platser där de inte borde.

Empire Market finns inte längre

Empire Market slocknade den 15:de september 2020 efter DDOS attacker som admins inte kunde hantera. Nya marknader hittar du alltid enklast på siten darkweb.wtf.Oavsett dessa mindre besvär har Empire Market redan etablerat sig som en av de premiär mörka marknaderna som för närvarande är i drift, och med någon lycka kommer de att ha lärt sig av misstag från föregångaren, Alpha Bay. Liksom Alpha Bay är den mest populära kategorin på Empire Market överlägset "Drugs & Chemicals", där över 37 000 listor för närvarande är värd för produkter som skickas från och till nästan alla delar av världen.

Dessutom finns alla de vanliga kategorierna förknippade med darknet-marknader, även om Empire Market har ett par unika funktioner som inte delas av många andra. Dessa inkluderar ett sannolikt rättvist lotteri, där resultatet baseras på de slutade siffrorna på bitcoin block hashes, och två "autoshops" där kreditkortsinformation eller konton för olika onlinetjänster kan köpas direkt (utan att behöva vänta på att beställningen ska vara accepteras och fylls av en leverantör).