modified on 29 mars 2023 at 05.53 ••• 174 854 views

Flugsvamp 3

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Flugsvamp 3.0 är uppföljaren av Flugsvamp sajterna (Flugsvamp och Flugsvamp 2.0) som tillhandahållit alla möjliga sorters preparat på den svenska marknaden via de registrerade säljare som erbjudit varor där. Användandet av sajter som Flugsvamp är i sig inte olagligt, det är som Blocket. Saken med dessa sajter är bara att de ligger uppe helt anonymt, och alla köp (transaktioner med Bitcoin) blir anonyma vilket gör det till ett Mecka för dem som vill köpa och sälja narkotika på nätet.

Innehåll

Flugsvamp 3 har STÄNGT

Försäljare och köpare registrerar sig nu på främst nedan webbplatser:Aktuella dresser till dessa finns också alltid att hitta på https://darkweb.wtf


Meddelande om att marknadsplatsen Flugsvamp 3 lägger ned finns att läsa signerat av admin teamet bakom Flugsvamp 3, alla säljare fick möjlighet att ta ut sina pengar och de köparkonton som hade innestående saldon har donerats till välgörenhets projektet TOR Foundation, detta enligt ett meddelande som publicerades den sista november 2021.

Alternativ till Flugsvamp?

Just nu finns inget bra alternativ för inrikes handel. Flera gamla säljare har registrerat konton på olika internationella markets och de flesta verkar välja Archetyp Market som faktiskt är väldigt bra. Nackdelen är att det är en stor marknadsplats och du måste sortera fram svenska försäljare, dessutom kan de stora internationella jättarna vara långsamma ibland, men i avvaktan på "Flugsvamp 4" så funkar det.

Testa gärna, och ge de mindre marknadsplatserna en chans. Aktuella ONION adresser och verifierade marknadsplatserna hittar du på https://darkweb.wtf - och så fort ett bra alternativ till inrikes handel finns kommer vi berätta det här. På Luffarns webbplats (https://www.luffarn.com) publiceras också nyheter i detta ämne kontinuerligt.

Flugsvamp 3.0 är en svenskbaserad onlinemarknad likt Blocket fast på Darknet, tillgänglig via webbläsaren TOR. Här handlats mest droger och har utgjort en stor del av den svenska drogmarknaden. Valutan som används för transaktioner är kryptovalutan BItcoin.

Flugsvamp 3.0

Uppe sedan i julas 2018 och växer. Bra plattform, mycket enkel att navigera på.

Sedan juni 2020 ligger Flugsvamp 3 på en ny säkrare adress, dock mycket längre URL än den tidigare då den är av typen v3.


  • Har du problem med att minnas den långa .onion adressen rekommenderar vi sajten https://darkweb.wtf/ där kan du hämta korta länkar och använda för att automatiskt hamna på fungerande adress.


Nytt är också att du måste lösa en captcha där du ska kryssa i rutor för att komma in, har du problem med att lösa den finns den förklarad på Luffarns blog nedan.

Recension från Luffarn: https://www.luffarn.com/nya-flugsvamp-3-0/

Att handla på nya Flugsvamp

För att komma igång och handla på nya Flugsvamp så går det till ungefär precis på föregångarna, möjligen har denna en något enklare look och tydligare navigering. Men till att börja med behövs webbläsaren TOR, och den laddar man ned här. https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Nya Flugsvamp blir snabbt allt bättre

Det har senaste månaden tillkommit en hel del nya funktioner och man kan även läsa att de planerar att lägga in så att man kan handla med valutan Monero (XMR) som har högre grad av anonymitet än Bitcoin.

Att skaffa Bitcoin

Väl klar med webbläsaren så behöver man Bitcoin för att kunna betala för sig, och här finns den hel del aktörer att välja mellan. Enklast är https://agoradesk.com/?rc=aty9 där du köper med swish och får dina BTC direkt.


Det är ju dock inte olagligt att köpa Bitcoin så för enstaka köp behöver man nog inte oroa sig alltför mycket. Var eller hur man skaffar sina Bitcoin.


Det finns flera marknader att köpa Bitcoin ifrån. Har man inte bråttom att få sina coins så finns det fler bra alternativ, men AgoraDesk ger dig tillgång nästan direkt.

Finn en köpare, det finns flera alternativ samt länder att köpa från. Följ deras instruktioner, tills du har fått pengarna. Du kommer då se detta under "Wallet" i högre hörnet.

För att skicka BTC, så klickar du på "Wallet" och sedan resterande information. Du kommer få veta hur mycket BTC du kan skicka på denna sida likväl.


Tag ut bitcoinen till din egna bitcoin-plånbok så fort du fått dem tillgängliga.

Mycelium är en BTC plånbok för mobiler och för den som tänker handla från mobilen utan att behöva sätta sig vid en dator så är det Mycelium man ska ha, annars Electrum för vanliga datorer. Om länken inte funkar, prova att söka i AppStore/Play Store. Installera den, och följ instruktionerna.

När du har handlat klart på LBC och ska skicka iväg dem, så är det "Wallet" > "Recieving Bitcoin Adress". Här skriver du in adressen till din Myceliumplånbok eller adressen i Electrum. Klicka på "Continue" där du får ange ditt uttagslösenord, efter detta så kan du följa transaktionen i din egna plånbok.

När du öppnar Mycelium, så kommer du få två alternativ. Send eller Receive, där Receive är din plånboksadress som du använder för att föra över bitcoin. Kopiera adressen som visas och klistra in den i "Receiving Bitcoin Adress". Antingen skriver du ned adressen eller mailar dig själv.

Välj "Send" när du vill skicka pengar, du skriver in plånboksadressen samt väljer prioritet, "Economic" "Normal" "Priority". Ju högre prioritet, desto mer kostar det. Du kan återigen använda maxbelopp, med transaktionsavgift inräknad, i Mycelium.

Efter du skrivet in adressen som BTC ska till ifrån Mycelium, och har valt prioritet, klickar du på "Send" och kan sedan följa transaktionen i "Transactions" i Mycelium. Oftast får du över pengarna inom en 20 minuter, vid 2 bekräftelser så tar FS emot transaktionen, och du har pengarna i din plånbok här.

Escrow

När du köpt en vara hamnar pengarna i en karantän, detta kallas escrow och säljaren får inte pengarna innan du har markerat varan som levererad eller när det gått 7 dygn. Det hör till god sed att markera sin order som mottagen så fort den mottagits så att säljaren slipper vänta. Låter du alltid dina beställningar gå till autosläpp kommer detta synas när du handlar och säljare kommer kanske neka dig som kund. Har du inte fått din beställning och autosläpp börjar närma sig kan du välja att starta en dispyt, se nedan.

nyligen tillagda funktioner är

  • Onion adress v3
  • Ökad säkerhet mod DDOS attacker

Tidigare gjordes säkerhetskontroller av substanser

Under våren 2019 lanserade Flugsvamp 3.0 labbtester av droger som ligger uppe till försäljning. Ett initiativ som visar att de ansvariga bakom webbplatsen är seriösa och vill mer än att tjäna pengar. Så här skriver de på forumet:

Säkerhetskontroller av substanser
Tillsammans med en oberoende samarbetspartner har vi valt att bekosta ett initiativ där stickprovsköp
från säljare som saluför produkter på Flugsvamp undersöks på laboratorium. Målet med initiativet är 
att upplysa köpare om vad de stoppar i sin kropp, samt avskräcka säljare från att blanda narkotika 
med farliga ämnen.
På sikt hoppas vi att detta kan leda till en säkrare marknad för alla, samt ett steg i rätt riktigt för 
droghandel i allmänhet, där brukare sällan vet vad de köper.
Projektet är igång och de första analyserna publiceras i dagarna.
Till en början har vi valt att fokusera på kokain, men målsättningen är att inom kort utöka testerna till
andra preparat.
Rapporterna kommer att publiceras i respektive forumdel i takt med att testresultaten kommer in, och 
inkludera renhetsgrad, spårämnen och annat av intresse. Detta inlägg kommer att uppdateras med 
länkar till aktuella trådar som ingår i initiativet.
Team FS
Vi värnar om din hälsa.