modified on 13 oktober 2009 at 19.41 ••• 25 135 views

Methylone

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Methylone är en mycket populär RC. Den är kusin med MDMA (Ecstacy) som är en utav världens mest kända droger! Effekter så som eufori, ökad energi, ökad vilja att kommunicera, ökad uppskattning av musik.

Kemiskt namn: 2-methylamino-1-(3,4-methylenedioxyphenyl)propan-1-one Andra namn: Methylenedioxymethcathinone, bk-MDMA, Methylone, M1, MDMCat, MDMC CAS nummer: 186028-79-5 Methylone.gif Information bk-MDMA (Methylone)

Mycket bra party drog men också utmärkt för en hemma kväll!

Effekterna håller i sig i ca 1-5 timmar.

Methylone 2.jpg

Innehåll

Dosering av Methylone

Låg: 50-100 mg Methylone Normal dos: 100-300 mg Methylone Stark: 350-600 mg Methylone


Intag av Methylone

Går att snorta eller svälja (bomba).


Pris

1 gram - c:a 300 SEK, finns att köpa på onlinebutiker då drogen är laglig.

Tripprapport Methylone

Man, 77kg

Dos: 200mg Methylone + 2-3 jointar…

+-00 Dricker ett glas vatten med 100mg Methylone. Tycker det e lite lustigt att det inte luktar som e. Det är ju kemiskt ganska likt så varför inte. Till min stora glädje så smakar vattnet e, gott.. eller ja inte gott gott utan e gott, ni som hajjar hajjar. Och så tycker man ju att om något som ska vara likt e också smakar likt e borde funka, typ. +15 Minns nu lite smått pinsamt hur jag via mobiltelefonen spelar in: - Plus femton minuter, känner ingenting. Som om jag tänkt göra värsta feta tripprapporten, som om jag var på väg att hitta på nytt. Ha ha rooooligt +20 Börjar lite lite sådär amfetaminstissig, ni vet när man inte tagit något på länge å så, försöka få tag i någon som ska gå ut i kväll. Skickar sms till fel snubbe å så vidare. Kan inte vara de ölen man tog med jobbet. Något funkar i alla fall. +45 Har fått tag i sällskap för i kväll, dom e på stället vi snackade om att dra till. Det finns en svag men en då en tyglig e känsla. Jag minns något från erowid där nån sa att han hade petat 100 och sedan efter 45 minuter petat 100 till för att maximera effekten så det var lika bra att bomba de sista 100. För att skölja ned pappersbollen hällde jag upp vatten i ett glas och sköljde ned, det var samma glas som jag blandat de 100 första i så vattnet smakade E, kul kul. Ja ja +60 Ute på stället. Känns sådär, minns att jag mera vill likna känslan med coffein/effedrin pigg än e’ig. +75 Börjar faktiskt känna mig mera e’ad nu. Det växer. Men det växer inte som när en e sparkar in utan snarare som om man spelar hela e ruset baklänges. Börja med tommhet å sedan tja ni hajjar.. +90 Känner mig ganska precis som efter en och en halv timmer efter peaken på en halv röd mitz. Man tycker man tog för lite men det är ändå ganska ok. +120 Dags å börja röra sig hemmåt. Ut från stället och klipper en spliff med vänner. På väg hem säger man till sig sig själv att den spliffen var rätt fet, woooooo. +160 Hemma, soft, rulla en spliff. Komma på en konstig ide om att jag ska skriva tripprapport på flashback. Röker en till. Majjigt +200 skriver den dära skruvade tripprapporten och funderar på att rulla en till och kommer på att jag måste ge ett betyg på testet.

Det e alldeles för dyrt och för dåligt för att användas. Försök få tag på riktiga e’s istället. Har du inte den möjligheten och har pengar så beställ lite, bättre än inget. Det känns faktiskt som ett ”legal high” för ecstasy men ärligt, ingen av de är legala grejerna är riktigt roliga. Dags att röka en å sova. Chill å go natt.


Var kan jag köpa Methylone?

Du kan köpa Methylone från http://www.rc-express.info. Dom skickar oftast samma dag och deras produkter är utav riktigt bra kvalitet.