modified on 24 januari 2020 at 08.09 ••• 3 379 views

Samsara Market

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Innehåll

SAMSARA MARKET ÄR NEDLAGD

Samsara Market är den nya versionen av Dream Market som var omåttligt populär under många års tid. Såvitt vi vet har inte Samsara gått ut med att det är samma människor bakom plattformen, och det är heller inget vi kunnat bekräfta. Men den är praktiskt taget exakt likadan som gamla Dream Market, fast med något uppdaterad look.


Handla på Samsara Market

På Samsara Market finns allt möjligt att köpa, och framförallt lagliga - såväl som olagliga substanser. Det är inte olagligt att skapa ett konto, eller ens handla på plattformen. Det blir först olagligt när man beställer något som är olagligt, och om du vill göra det är helt upp till dig - vi rekommenderar Samsara Market ur ett anonymitets perspektiv, och för att vi gillar att transaktioner sker med kryptovaluta, Bitcoin eller Monero, och att webbplatsen endast nås med webbläsaren TOR. Vi tror att det är mer av denna typ av handel som världen behöver och mår väl av, där personlig integritet värnas om.


Adresser till Samsara Market

OBS OBS OBS 2019-11-17: Samsara Market är nedlagd!!!

Notera väl, att du precis som till alla dessa typer av sajter MÅSTE ha webbläsaren TOR, det går inte att nå dessa via exempelvis Internet Explorer eller Chrome. Så är detta din första kontakt med Darknet så börja med att ladda ned TOR.

Ladda ned webbläsaren TOR på: https://www.torproject.org/download/

Alternativa adresser till Samsara Market

OBS OBS OBS - Samsara Market är nedlagd.

Handla med Bitcoin

På denna typ av webbplatser handlas det med kryptovaluta, och oftast Bitcoin. Att lära sig hur man gör det, har en liten inlärningskurva. Det är egentligen enkelt, men det kan kännas konstigt och svårt att förstå för den ovane. Väl igång och när man gjort något köp så är det enkelt. Det första du behöver göra är att skaffa Bitcoin, och det rekommenderar vi att du gör på LocalBitcoin!


Vad hände med Dream Market - är Samsara nya Dream Market?

Anledning till att Dream Market lade ned i våras (2019) var just att det skedde kontinuerliga attacker mot marknadsplatsen, vilket gjorde den slö och långsam. Skaparen (SpeedStepper) gick då ut med att han skulle stänga ned Dream Market och öppna på nytt i annan form i augusti, om det är Samsara Market som är den platsen eller inte vet vi inte, men det skulle kunna vara det. Omständigheter under vilka SpeedStepper lade ned, och hur det sköttes var riktigt fint. Alla fick sin pengar, fantastisk support mot både säljare och köpare - aldrig skådad ärlighet från en anonym person. Beröm för det.