modified on 29 mars 2009 at 04.00 ••• 15 233 views

Tillverka heroin

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Hur gör man när man tillverkar heroin?

Att göra heroin av morfin

Om du någonsin har försökt att skjuta den nya tiden släpptes opiatrelaterade piller som MS fortsätter eller OxyContin du antagligen vet att det jävla nära omöjligt att få mer än normalt 25% med bara vanliga gamla vatten och ibland du skränande få någon. Så om du vill få knark gratis för alla gack i piller detta förfarande bör fungera. Med detta förfarande kommer att arbeta för i stort sett alla de problematiska skit i de flesta piller, liksom hydroxypropyl och metylcellulosa, talk, etylenglykol etc etc. Än en gång detta förfarande är för MS Contin och andra gången release opiatrelaterade piller bara. Om du har morfin sulfat, allt du behöver göra är att bli av sulfat, som är listade nedan.
Så Heres en steg för steg enkelt som skit sätt.


Materiel:
* Mineral sprit eller varsol
* Toluol eller Kloroform
* Koncentrerad ammoniak eller någon annan bas
* Muriatic Acid eller någon annan syra
* Pyrexglas skål
* Porslinständer skål
* 60 ml trädgårdsskötsel spruta
* Glasögon
* Graderad mätglaset
* Papper kaffe filter
* Hydrion pH papper
* Värmekälla - Om du vill göra det professionellt, sedan använda ett laboratorium uppvärmningselement enheten anges i grundämnesform vetenskaplig katalog. Alldeles intill den magnetiska omrörning produkter, och som du kanske vill ha också. både ex kostar totalt $ 300. Annars det här fungerar så bra - (utanför med ett av dessa camping spisar med ett elektriskt element skulle vara det bästa, men om du måste göra det inomhus och använda din ugn är bäst att du sätter på över huvud fläkt och dra en pall bredvid din spis och vara redo med lock med en skål bara Incase det blinkar.)

Alla dessa saker kan köpas på hårdvara och trädgårdsskötsel butiker men om du inte lyckas hitta Toluol eftersom du väljer från USA köper den från [Edit: en plats]. Muriatic skulle vara det bästa men om du skränande få andra saker som citron eller ättik kommer att fungera också. De föredragna bas skulle vara koncentrerad ammoniak men om du skränande få hushåll ammoniak kommer att fungera, Kaustik kalk och soda eller pottaska kommer också att arbeta.

1 - Ta bort piller beläggning från 20 piller med en bit silkespapper som fuktats med aceton, om du inte har aceton om runt ditt hus bara använda vatten.

2-Krossa dina 20 piller med tankskal bort och sedan placera pulver i pyrexglas GRYTA skål. Fyll en 50 ml destillerat vatten som är slighly sura runt pH 5 eller 6. Lägg till det sura vatten till mjöl och låt dem ligga kvar i vattnet utan värme.

3-Fyll en lösning (150 ml) 80% mineral sprit och 20% toluen eller substitutioner av båda. Häll denna lösning i det sura vattnet och rör vigirously för ett par minuter.
Inte din vanliga mat i ugnen idag!

4-Var exakt - använd en themometer att moniter insidan temps. Den tid som anges på tavlan inte värma upp ugnen till temperaturen lyssna på tavlan. Vrid ugn upp till ca 50 grader celcius och lämna det i tio minuter nu upp till 80 grader celcius och lämna det till en ytterligare 10 eller femton minuites. Under denna tidsperiod rör lösningen någonsin några minuter. Nu luta skålen upp och suga upp med din spruta hela 50 ml vatten lösning (som är den undre skikt) och till och med 10 ml (i en separat åtgärder) i Nonpolar lager. Spruta ut vatten tappas av i en ren pocelain skål som kan värmas på spisen, se till att du inte får något av de icke polära i den.

5-Tillsätt ytterligare 50 ml av surt vatten till pyrexglas skål och gör precis samma sak som du gjorde med den föregående 50 ml. Du är klar med icke polära så kan du lägga undan den. När du har 100 ml av morfin / vatten lösning i porslin skål sätta upp det på ugnen och värm till 90 grader celcius i 5 minuter. (Ungefär halvvägs mellan låg och nästa steg upp före medellång på din ugn) Du borde verkligen använda ett laboratorium värmeelement. Nu när det fortfarande rörsystem varm häll det i ett rent glas och kanalsteg kopp med bomull fylld i spruta av en tratt. Häll i ytterligare 5 ml genom kanalen för att få ett morfin thats fångade.

6 - Lägg till ammoniak till lösningen droppe för droppe tills du träffar en pH 9,1. En man som drabbades av 9,1 sätta skålen i frysen i 15 minuter rör upp sedan lägga den i kylen för en annan 15 minuter. nu Häll grejer i en tratt med 3 kaffe filter i det, se till att fukta filter med kallt vatten innan du hälla i blandningen. När det filtrerade du få morfin freebase om du vill att injicera det så det är bara blanda det med lite ättika eller torka ut och laga det med Ättiksyraanhydrid. Edit: [Detta är inte en bra idé! Injicera en okänd mängd syra, förmodligen ganska koncentrerade, är en mycket dålig idé! Robo] Så Theres en genomgång steg för steg, är det inte så illa, plus sina bättre än slöseri med knark genom att försöka göra det injicerbar med bara vatten. När du har denna bas matlagning upp heroin är ännu enklare än denna extraktion. BTW detta utvinning i genomsnitt avkastning om 95 procent av den totala morfin från piller.

För heroin konverteringsfaktorer du måste få morfin freebase. Om du har morfin i ett salt form (morfin sulpahte) bara lägga tillräckligt med vatten till ditt Morfin salt för allt för att lösa upp och lägg sedan till ammoniak droppvis tills du komma runt pH 9. När du träffar att ph bara kasta lösningen i kylskåp en stund och sedan filtrera när filtreras kan du rengöra den eventuella spår av salt genom att spreja den med små portioner av rent vatten.

Nu Konvertera dina Morfin i gatan kvalitet Heroin (diacetylmorphine)

Förfarande:
Först, placera en del av dina omvandlas morfin i en metall sked och tillsätt 2 X vikt ättiksyraanhydrid (så 1 gram M 2 gram AA) och sedan täcka med en bit aluminiumfolie och baka i ugnen i ca 100 grader Celsius under minst 1 timme (helst 6). Sedan avslöja och slå på ugnen av. Antingen låter AA indunsta själv Edit [Ej sannolikt kommer det att dra vatten ur luften och göra isättika] eller så kan du placera sked på värmeelement (brännare) på din spis 2 DROPPA utanför AA, det kokar vid 140 grader C, om du gör det se till att du lämnar en liten bit av AA i sked och låt det lite indunsta på RUMSTEMP orsaka du inte vill bränna heroin. Placera sedan återstående ämnet i kylskåp. När ämnet är kallt kan du flytta det till en brännare (handlampa ljusare) och bara värme tills du tror att det vid ungefär minst 80 mån och vädra ett par inches ovan. Det borde inte sticka näsan, om det inte bara värme det lätt lite mer tills lukten försvinner. Därefter skrapa hård, torr heroin utanför sked med en sked och placera det under en en dollar bill.. Då du använder din ljusare gnida fram och tillbaka över dollarn propositionen och krossa dina sköra heroin.Voila! Nu är den slutliga produkten är gatan kvalitet heroin. Färdig att antingen fattas eller säljas.

1 - Heroin baka i ugnen
2 - Heroin på stovetop efter gräddning
3 - Heroin på kök del inställd på (ca medellång låg, till lågt)
4 - Heroin nästan klar ungefär två minuter kvar

Håll dollar bill. till ytan med vänster hand och gnida tändaren mot faktura med din högra hand. Du måste göra detta för att krossa Heroin i injektionsform pulver.


Kodein till morfin / heroin utvinning

Gör inte som inte bedriver pyridin hydroklorid, det om du inte kan få det själv, kan du inte extrahera morfin. Om du cannnot hitta pyridin hydroklorid på egen hand kan du använda morfin sulfat till heroin omställning beskrivs nedan .** Gör iodrning en frätande lösning med ca 200 ml vatten. Detta görs genom att långsamt tillsätta NaOH lösningen tills det har ett pH-värde på 12 (använd billiga pH band). Tillsätt sedan 30ml av kodeinet i vatten. Blandas och tillsätt 50ml kloroform och skaka och låt den tyngre vätskan sjunka till botten. Nu måste du separera kloroformskiktet med hjälp av en SUGHÄVERT (använd en eyedropper om du behöver) och sedan tvätta att ta upp lösning igen med 30ml kloroform och återigen ta bort den. Nu ska du separerat allt vatten från lösningsmedlet, och jag menar varenda droppe. Allt vatten måste ut, och du ta kan pipetten eller använda en separator av något slag (t.ex. en kolv med en kran, så du stänga av det när vattnet blir nära att köra igenom).

Då avdunstar utanför kloroform med en kruka fylld med sjudande vatten i den. Bara ha en skylt som sitter i toppen av krukan och långsamt spets i lösningen och titta på vitt kristalliniskt kodein bas verkar som kloroform minskar av torrhet. Edit: [aldrig blanda kloroform med en stark bas gillar hydroxid om du inte vet WTF du gör! Detta kommer att generera carbenes, som är mycket reaktiva och inte på det sätt som du vill. Detta förfarande avser att använda CHCl3 som lösningsmedel. Använda NaOH med det är bara göras när CHCl3 är en reagens också. Metylenklorid kommer att fungera lika bra och är säkrare, inte att man kan åka hämta den här skiten på den lokala stormarknaden]

Tips: Vill du ha vitt kodein och inte brunt så använd glas, dessutom är det lättare att rengöra.

Nästa steg producerar Morfin från KODEIN: Nu måste du sedan mäta upp ca 3 gram pyridin HCL för cirka ett och ett halvt gram kodein och smälta den i en lång kokande röret (eller stora provrör). Sen när smält, plats i kodein och det måste lösas upp och kunna vina runt. Sedan omedelbart plug röret med ett hårt rullade pappershandduk. Det blir olika färger och det blir svårt att säga när det är kokt, men låt det ta ca 5 minuter eller när temperaturen träffar runt 230 Celsius och sedan kommer det att ske, och det kommer att hålla fast vid sidorna av röret när de är färdiga . Då spets alla dem i en ren bägare med 100 ml vatten. Då spets lite vatten tillbaka till nu svalare provrör och skölj alla det i bägaren. Nästa lägga kaustik lösning droppvis tills du kommer till pH 14 (tar ca 3ml av den lösning som anges ovan). Du behöver lite pH papper. Nu tvätta lösning med kloroform säga 40ml skaka väl och låt den lösa eller centrifugrör (spin), pipett från början vattenskiktet. Sen droppe pH till 9 och skina ett ljus genom det, ser du det tjockna med denna brun lera som skit. Gå inte förbi 9, tillsätt en eller två små droppar när du drabbades 9 och filter som skit ut. De slog sätt är att använda ett vakuum filtret med riktigt bra filterpapper. Nu kan du kontrollera pH du vill att det ska gå något lägre än 7.5 (använder HCL sprit av salter och saltsyra) medan det blir till 8PH börja gnugga bägarens sidor med en glasstav eller hantera en TRÄSKED rätt i vätskan på vattennivån gnida hårt med bägarens glas och morfin kommer utsäde i moln utanför kristaller och filtrera dem och torra högt ovanför ett värmeelement på en metall sked (lämna knark på filterpapper och torka den så är det lätt att få bort det flingor off i bitar). Anmärkning: Dessa kristallisk kodein partiklar kan tas oralt (under tungan för snabbare resultat) eller blandas i en drink, om du inte vill konvertera det till heroin.

Nu Konvertera dina Morfin i gatan kvalitet Heroin (diacetylmorphine) Förfarande: Först placerar några av dina omvandlas morfin i en metall sked och tillsätt 2 X vikt ättiksyraanhydrid (så 1 gram M 2 gram AA) och sedan täcka med en bit aluminiumfolie och baka i ugnen i ca 100 grader Celsius under minst 1 timme (helst 6). Sedan avslöja och slå på ugnen av. Antingen låter AA indunsta i sig, eller så kan du placera sked på värmeelement (brännare) på din spis 2 DROPPA utanför AA, det kokar vid 140 grader C, om du gör det se till att du lämnar en liten bit av AA i sked och låt det lite indunsta på RUMSTEMP orsaka du inte vill bränna heroin. Placera sedan återstående ämnet i kylskåp. När ämnet är kallt kan du flytta det till en brännare (handlampa ljusare) och bara värme tills du tror att det vid ungefär minst 80 mån och vädra ett par inches ovan. Det borde inte sticka näsan, om det inte bara värme det lätt lite mer tills lukten försvinner. Voila! Nu är den slutliga produkten är gatan kvalitet heroin. Färdig att antingen fattas eller säljas. Instuctions för rening och korrekt injicera heroin.