modified on 2 mars 2023 at 10.32 ••• 14 042 views

Torrez Market

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Innehåll

Torrez Market är stängd

Denna marknaden lades ned efter att alla fått tid på sig att avsluta sina affärer. En bra marknad var det, men tyvärr finns den inte längre.


Vi rekommenderar som bästa alternativ till Torrez antingen:


Archetyp Market

Incognito Market

Abacus Market


Fungerande och verifierade ONION länkar till dessa finns på resursen https://darkweb.wtf - möjligen bästa sidan att ha som startsida i TOR!Droger på Torrez

Torrez Market är en av de ledande darknet-marknaderna som är tillgängliga med en ONION-webbläsare som TOR. På Torrez kan du köpa och sälja nästan vad som helst och en av de viktigaste produktkategorierna är läkemedel och mediciner som i de flesta länder är förbjudna att köpa, sälja eller äga. Du kan få fatt på alla möjliga substanser här ... kokain, hastighet, hash, extas, LSD...

Det finns mer än 30 000 produkter till salu (maj 2021) och över tusen olika leverantörer som säljer grejjer. Mer än 200 000 män och kvinnor är registrerade som köpare. Och det ökar dag för dag.


De flesta saluför olika droger. Har du aldrig varit på darknet? Nu har du chansen att ta en titt, att besöka darknet är inte olagligt. Det är först om du skulle beställa något som i Sverige är narkotikaklassat som du riskerar att begå ett brott.


Hur man kommer till Torrez Market

Om du redan vet hur du kommer åt darknet med TOR, använd nedanstående URL eller någon spegel nedan för att navigera till Torrez och skapa ditt konto.

  • Denna marknad har stängt
  • Notera att captchan kan spöka lite och ibland får man fylla i 3 eller 4 gånger för att få den rätt. Ska du registrera ett nytt konto så ange koden E1Gg i fältet för inbjudan eller refereral i nästa steg efter att du klickat på Create new account högst upp till vänster.
Torrez captcha kan vara lurig

Första gången på Darknet?

Om du inte tidigare har öppnat darknet måste du förbereda några saker.

Ladda ner TOR härifrån och installera den: https://www.torproject.org/download/ Detta gäller stationära datorer, om du använder en telefon behöver du Orbot för Android-telefoner eller någon Onion-webbläsare för iPhone (du kan sök efter Onion-webbläsare i AppStore)


Alternativa adresser till Torrez Market

Speglar är alternativa webbadresser som går på samma webbplats. Dessa är alla från Torrez Mirror-listan, om den du har inte fungerar kan du prova något av nedanstående. Och var extremt försiktig från var du får dina darknet-länkar, många webbplatser sätter upp falska länkar och försöker lura dig att skicka Bitcoin till en plånbok som de hanterar. Det kallas phishing. En säker resurs är https://darkweb.wtf - och Torrez listas också här: https://darkweb.wtf/?ToRReZ

Nybörjar guide Steg-för-Steg Torrez

Så .ONION-adressen du behöver finns nedan och den innehåller en inbjudningskod (E1Gg). Du kan också ange koden manuellt i nästa steg. Vanligtvis fungerar den första ONION-adressen bäst, men om inte välj en annan från listan ovanför.

Ange captcha

Nästan alla darknet-webbplatser använder någon form av captcha för att se till att du är en mänsklig besökare. Vänja dig vid det, det kan vara frustrerande ibland men Torrez captcha är ganska lätt. Ange bara de fem största och mest synliga karaktärerna. Om du inte gör det första gången, försök några gånger till så får du rätt.

Torrez-market-captcha.png

Ibland kan marknaden vara under tung belastning så ibland kan du se en trasig skärm eller behöva vänta en minut. Om mer än en minut går utan ingenting, ladda sedan om sidan eller gå tillbaka och försök igen. Meddelandet "Vänta, du kommer att omdirigeras automatiskt" visas normalt och vanligtvis tar det cirka 5 sekunder att ladda.


Välj ditt användarnamn och lösenord

Och ange också en PIN-kod. Det kan vara valfritt 4 nummer du gillar. Om du börjar köpa senare kan du behöva det. Spara alla detaljer i en textfil eller anteckna den på din dator eller telefon (eller papper om du gillar den gamla skolan).

Ange även inbjudningskoden, som är "E1Gg" och skicka igen captcha, klicka på Skicka.

RegTorrez1.png


Mnemonic

Next step is a combination of words, this is to restore your account if you for example forget your password. Copy the words, paste them in the field below and save them in your textfile together with your username, PIN and password. Also keep the adress to Torrez there so you dont need to Google for it.

Mnemomic.png

Logga in på Torrez

Du ska nu vara tillbaka på inloggningsskärmen och kunna ange dina inloggningsuppgifter tillsammans med captcha.

LoginTorrez.png

Lite nyheter och diverse information visas

Newstorrez.png


Klicka på "ok" tar dig till Torrez hem och alla kategorier och coola saker att köpa finns på vänster sida. Kolla in din favorit!


HomeTorrez1.png

Steg för steg guide för att köpa på Torrez Market

Du kan betala på några olika sätt men det är alltid med cryptocoin som Bitcoin eller Monero. Torrez accepterar också Litecoin och ZCash. Vanligast är Bitcoin, för den avslappnade köparen är det tillräckligt säkert och lätt att få tag på några. Monero är säkrast eftersom det lämnar färre spår. Du kan också betala från en plånbok på Torrez, till vilken du kan skicka mynt och betalningen reserveras från saldot eller så kan du skicka direkt när du gör köpet.

Beställa koks från Torrez

För detta exempel köp vi kommer att beställa kokain. Bläddra bland stimulanser från kategorivyn och välj kokain.

Coketorrez.png


Fishscale från Tyskland ser intressant ut, säljaren har en fantastisk historia. Låt oss köpa lite gram för veckan


Fishtorreztestbuy1.png


Att klicka på Beställ tar mig till skärmen där jag behöver ange min adress, avancerade användare krypterar alltid adressen manuellt men för första gången gör vi det enkelt. Skriv din adress och eventuella meddelanden till säljaren.


Buyadresstorrez.png


Välj sedan den valuta du vill betala i, klicka på den så att den blir mörk. Vi valde Bitcoin.

Walletlessbuy.png

I nästa steg granska din beställning

Revieworder.png


Sedan möts du av instruktionerna för betalningen


Confirmnextpay.png


Att betala och fixa Bitcoin

Du behöver Btcoin nu för att betala ordern. Om du redan har det - bra. Om inte måste du köpa några. För att köpa lite Bitcoin enkelt och ganska säkert, gå till AgoraDesk i din vanliga webbläsare - du behöver inte använda TOR här.

Registrera ett konto, du kan använda din riktiga post och ditt namn här. Det är inte olagligt att köpa Bitcoin. Och du kanske måste verifiera vem du är också genom att ta en bild av ditt ID eller pass. Oroa dig inte, ingen kommer att ansluta dig till köpet på darknet och vi kommer att lägga till ett steg för mer säkerhet också.

Electrum är en Bitcoin-plånbok för Mac, Windows, Android och Linux. iPhone-användare går till App Store och laddar ner Coinomi eller en annan Bitcoin-plånbok till din iPhone. Den här plånboken ska ha ett steg mellan köp av Bitcoin och transaktion på Torrez. Det rekommenderas inte att skicka direkt från en legitim webbplats till darknet, chansen är att mynten fryser. Med en egen plånbok däremellan är du säker.

Köp och betala mängden Bitcoin du behöver en annons som du tycker är lämplig. Olika länder kan ha olika sätt att betala, du vill ha din Bitcoin mer eller mindre omedelbart så valde en snabb metod snarare än banköverföring.