modified on 29 mars 2009 at 00.06 ••• 23 395 views

Anadrol

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Anadrol, oxar (Oxymetholone) Anadrol kallas ofta oxar, A-bombs eller A50 medan den aktiva substansen heter Oxymetholone. Det är i alla fall en potent anabol steroid som ursprungligen utvecklades för att hjälpa folk med anemi (blodbrist). Anadrol har varit väldigt framgångsrik i att stödja tillfrisknandet och viktökning där viktminskning varit en del av sjukdomen.

Syntex var dem som började tillverka Anadrol i början av 1960-talet. Företaget blev uppköpta av Roche och tillverkar inte längre Anadrol (Oxymetholone), men detta anabola preparat finns fortfarande på svarta marknaden genom andra tillverkare.

Anadrol är erkänt en väldigt effektiv steroid för att gå upp i vikt, få bättre aptit, öka i styrka och få fler röda blodceller. Läkare skrev tidigare ut detta läkemedel, eller tillväxthormon, till HIV-patienter. Idag är det dock snarast det sistnämnda som skrivs ut.

Anadrol tas normalt i tablettform och sväljs tillsammans med vatten. Preparatet kan spåras upp till 8 veckor efter intag.


Hur fungerar anadrol (oxar)?

Anadrol är en DHT-deriverad 17-Alpha-Alkylated steroid. Efter som det är en mild androgen, likväl som en potent östrogen, så ökar blodvolymen. Androgen höjer nivån av röda blodceller. Anadrol verkar snabbt och många använder det i början av en kur, för att kickstarta igång den. Biverkningar för anadrol Faktum är att A50 kan ge flera seriösa biverkningar.

Till de vanligare biverkningar för användare av anadrol hör acne, prostataproblem, bitch titts, huvudvärk, magont, kräkningar, sömnsvårigheter, diarré, leverskador, tumörer (cancer) och antikroppsbildning. Anadrols biverkningar är ofta relaterade till doser, liksom många andra steroider. Doser för anadrol? Doser kring 50-100 mg per dag tycks vara vanligast bland de som tränar bodybuilding på elitnivå.


Pris för anadrol på svarta marknaden

C:a 25-40 kr/tablett.

Vanliga varumärken

-Ibrahim TK