modified on 29 mars 2009 at 04.44 ••• 2 661 views

Beredning av Green Dragon

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Recept på Green Dragon (THC-haltig sprit, tinktur).

Innehåll

Bakgrund

För många som röker cannabis kan röken vara hård mot strupen och eventuellt ge andra hälsobesvär efter långvarigt bruk. Men det finns alternativ för att undvika detta, genom att intaga THC oralt. Detta ger även längre berusningstillstånd och en annorlunda effekt.

Recept

  • 25g av finaste sativa cannabis.
  • 50cl flaskad 96% alkohol.
  • 20ml ren pepparmyntsolja (eterisk olja från växten pepparmynta, Mentha Piperita).

Utrustning

  • 2st Glasbehållare med lock (t.ex. syltburk)
  • Plastfilter, relativt finmaskigt.
  • Ev. gelatinkapslar

Tillvägagångssätt

THC-Sprit

- Finhacka cannabisen till fint pulver (rena buds, inga stammar, inga blad!)
- Tag fram en glasbehållare och häll i all alkohol i denna, lägg sedan i all cannabis i alkoholen och skruva åt ett tätslutande lock.
- Låt detta stå i ca 3 veckor, skaka burken ofta, färgen blir mörkgrön efter bara 1-2 dagar.
- Tag fram ett filter i plast eller ett filter som har någorlunda stora hål.
Cannabisoljan skall inte kunna sugas upp i filtret. Krama gärna filtret för att få ut de sista dropparna.
- Tillsätt några droppar mintolja för smakens skull.

THC-Kapslar

- Låt all alkohol avdunsta tills det inte längre blir mindre mängd.
(För att öka avdunstningen med flera 100% använd t.ex. en datorfläkt riktad mot glasburken)
- Tag 10-20 st droppar i en kapsel.
Om dropparna löser upp gelatinkapseln för fort, blanda ut med t.ex. druvsocker.

Doseringar, effekter och åsikter

Första dosen

Jag skakade noggrant behållaren så att THCt skulle bli så jämnt fördelat som möjligt, d.v.s. så att inte allt låg på botten. Sedan tog jag upp 5ml av tinkturen i ett glas och tillsatte mjölk och oboy för att få bort en del av bismaken (ändå smakade det inget vidare).

Det tog ca en halvtimme innan jag kände första effekterna, sedan byggde det på i ca 1 timme innan peaken nåddes. Under peaken var jag så hög att jag såg hallucinationer och inte kunde röra mig ur min stol, jag var helt borta. Kändes väldigt likt början på en kraftig svamptripp. Det som jag lade märke till var att det pirrade mysigt över hela kroppen, något som jag inte har upplevt vid rökt cannabis. Tänkte under uppgången att jag borde tagit en ännu mindre dos till att börja med.. Ändå tyckte jag att 5ml utav 500ml totalt baserat på 25g borde vara väldigt lite.

Effekten satt fast i minst 4-5 timmar med en mycket långsam nedgång från peaken. Kan direkt säga att peaken är betydligt längre vid oralt intag än vid rökning. Garanterat med ett par timmar.

Andra dosen

Denna gången intogs 4ml tillsammans med en nära vän. Även här tog det ca 1- 1½ timme innan peaken nåddes. Även denna gången blev det väldigt stark effekt och tankarna gick mycket djupt. Samtalen var oerhört givande och vi kände en stark kontakt med varandra som vi inte har känt på länge. Den kroppsliga effekten var lättare denna gången än vid första dosen, kände dock inte kroppen alls utan allt var bedövat. Det pirrade över hela kroppen under uppgången, precis som vid första dosen. Lätta hallucinationer upplevdes. När peaken hade lagt sig var det väldigt mysigt att ligga och kramas.

Tredje dosen

Denna gången intogs 3ml, effekten blev denna gången väldigt lagom för en social kväll. Jag kände mig inte totalt nerslagen utan kunde prata utan större ansträngning. Kände mig ungefär som man gör på en perfekt lätt alkohol berusning, om man ska jämföra fysisk påverkan. Denna gången såg jag fram emot det där härliga pirret i kroppen igen och blev verkligen inte besviken. Jag ställer mig fortfarande undrande till varför jag inte upplever det vid rökt cannabis? (Tro mig jag har verkligen inte rökt för lite!). En 3ml dos känns extremt lagom för de flesta sysslor, tankarna var inte så jättetröga, bara spännande och nyanserade.

Fjärde dosen

Även denna gången intogs 3ml, denna gången spenderade jag hela tiden med att försöka vara kreativ. Satt och ritade i Photoshop och pillade lite med HTML och PHP. Allting gick mycket bra och jag kände mig mycket koncentrerad. Det mesta av problemen löste jag också, då det kändes lättare att gå in på djupet i det och se mönstrena/kopplingarna. Tidigare när jag försök vid rökning av liten dos cannabis, har jag knappt kunnat fokusera på det utan mest drivit bort till Waa waa land. Helt klart en positiv upplevelse.

Femte dosen, (gelatinkapsel)

5st droppar intogs i kapsel, efter ca 20 minuter kändes första effekterna. Vid 5st droppar så är det inte mycket effekt, men det känns precis lagom för att känna sig mysig och kreativt inspirerad. Musiken jag lyssnade på kändes mer givande och tillvaron väldigt lugn och sansad. 5 Droppar är precis lagom som afrodisiak.

Sjätte dosen, (gelatinkapsel)

20st droppar intogs i kapsel, efter ca 20 minuter kändes första effekterna. Denna dosen känns väldigt lik 5ml ren THC sprit. Väldigt starka effekter, mycket förvirring, mycket sedativt med skruvade tankegångar och lite hallucinationer.

Sammanfattning

Jag blev mycket förvånad över resultaten utav testet med Green Dragon, det blev för det första mer effekt än jag först väntade mig. Det blev dessutom "mer" effekter än vid rökning. Kan t.o.m. erkänna att det nästan kändes helt annorlunda, mer, kontrollerat på något sätt. Kände mig inte heller lika trött som jag brukar göra vid rökning. Vilket jag tycker var det mest positiva, då jag kan tendera att somna för lätt om det blir för sedativt. Tankarna var dock mycket mer ingående vid oralt intag, lättare att få perspektiv på tillvaron istället för totalt skruvade tankar.

Kan väl erkänna att jag ofta vill ta mer än jag borde :)

Jag förväntade mig att det inte skulle räcka så långt, men det blev ändå:

50cl green dragon med 25g cannabis. 50cl = 500 ml / 3ml = 166 doser. Ca 100st normala doser inkl toleransskillnader.

Nu vet jag inte hur mycket ni röker, eller har i tolerans. Men vid rökning av 25g cannabis blir det långt mindre än 100 doser, i alla fall om man vill att effekten skall sitta i längre än den gör vid rökning. Vid 3ml satt den i ca 4-5 timmar med mycket långsam nedgång.


Externa länkar

Swecan: Att göra rekordelig örtmedicin, a.k.a green dragon