modified on 12 juni 2009 at 07.38 ••• 65 382 views

Dianabol

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Dianabol är även känt som Ryss-Femmor eller Thai-Femmor och är ett av de mest använda dopingprepratet." Thai femmor och Ryss femmor.

Innehåll

Dianabol: Methandrostenolone

(Även Metanabol, eller thai femmor och ryssfemmor i tablettform. Läs om tablettformerna längre ned.)

Intramuskulär. Kanske en utav de bästa steroiderna på marknaden, men ska ha en hög androgen effekt. Den var en mycket populär steroid under 70-talet och är det fortfarande. Arnold hade denna steroid jämte Primobolan Depot som en av sina favoriter.

DIANABOL-TABS: Methandrostenolone


Dianabol i tablettform

Varje burk innehåller 100st tabletter som innehåller 5mg Methandrostenolone var. Ger både stor styrke- och volym- ökning.

Dianabol, eller thai femmor som den thailändska varianten ofta kallas är en av de vanligaste steroiderna på marknaden. Anmat namn är ryss femmor, för de Dianabol-varianter som kommer från Ryssland.

Preparatet med den verksamma substansen Methandrostenolone började att tillverkas redan 1956 av John Ziegler och släpptes i USA av Ciba. Dianabol användes som ett anabolt tillskott i USA för att stödja muskeltillväxt för bodybuilders fram till att det bannades av FDA under Controlled Substances Act 1970.

Men Dianabol tillverkas fortfarande i länder som Mexiko, under varumärkesnamnet Reforvit-b, samt tillverkas i Ryssland och Thailand. Det är än idag en vanligt anabol steroid i Sverige. En stor del kommer ursprungligen från thailändska och ryska återförsäljare, via Europa in till Sverige. Det finns också flera underground labb som tillverkar dianabol.

Många framgångsrika bodybuilders, såsom Arnold Schwarzenegger och Sergio Oliva har kommit långt med hjälp av Dianabol och erkänt långvarigt bruk.

Dianabol tas normalt i tablettform och kommer ofta i doser av 5 mg. Vissa bodybuilders menar att denna steroid är en av de bästa för att kickstarta en kur, i 4-6 veckor. Precis som så många andra steroider så finns det gott om fejkade Dianabol (thai femmor / ryss femmor) på den svarta marknaden.

Systematiskt (IUPAC) namn: [8S,9S,10S,13S,14S,17S)-17-hydroxy-10, 13,17-trimethyl-7,8,9,11,12,14,15,16- octahydro-6H-cyclopenta[a]phenanthren-3-one]

Såhär fungerar Dianabol (thai femmor | ryss femmor)

Vissa användare utav Dianabol menar att detta anabola preparat ger signifikanta styrkeökningar, mellan 20-30 %. Clenbuterol hcl’s största icke-medicinska användning tycks vara innan tävling, som ett deff och viktminskningspreparat.

Biverkningar

för Dianabol (thai femmor | ryss femmor)


Dosering

Doser mellan 15-50 mg/dag tycks vara vanligast bland atleter och de som tränar bodybuilding.

Priser för Dianabol (Methandrostenolone)

2-5 kr/st.