modified on 2 april 2009 at 03.07 ••• 100 902 views

Winstrol

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Innehåll

Winstrol

Även under namnen Zambon och Strombaject.

Winstrol är en intramuskulär steroid baserad på vatten och Stanozonol. Den tas 2-3 gånger i veckan. Ändvänds för att öka i styrka, tror personligen inte på den. Den har en låg androgen effekt och anses mindre skadlig än den orala varianten.

Winstrol

Winstrol är ett av de populäraste preparaten. Tillsammans med Deca och "ryssar" är stanozolol den tredje mest använda substansen bland atleter, som har gett många positiva utslag i dopingtester genom åren. Bland dom som testats positivt finns sprintern Ben Johnsson, som blev av med sin guldmedalj i OS på 100m 1988. Sedan dess har åtskilliga personer fällts pga detta preparat. Bland bodybuilders så har bla. proffsbyggaren Shawn Ray testast positiv 1990 för stanozolol.

Winstrol finns i två former, för injektion och oralt. Båda är mycket populära och båda bör tas dagligen (injektion kan tas varannan dag). Den injicerbara versionen ger ofta bättre resultat i samma doser pga av att den orala annars bryts ner lite i levern. Men å andra sidan så har den orala versionen den fördelen att du ej behöver injicera var och varannan dag med onda muskler som följd.

Eftersom det är samma substans, oavsett metod, är det ingen mening att använda Winstrol under en lång tid. Den är lite mindre toxisk för levern än de flesta 17-alpha alkylbaserade substanserna, så den kan användas lite längre, så långt som 8 veckor, men längre än det är ingen mening.

Det speciella med Winstrol är dock att den inte har någon östrogen sid-effekt som kan skapa "bitch tits" samt vätskeretention. Det finns även studier som visar att den har en blockerande effekt på östrogen och därmed kan vara bra att kombinera tillsammans med tex testosteron.

Kraftiga ökningar är inget du kan förvänta dig av stanozolol (den har en svag androgen effekt), men den passar alldeles utmärkt till att öka lite samt bibehålla muskelmassa under en deff. Inom bodybuildingvärlden används Winstrol ofta som avslut för att bibehålla muskelmassan man byggt upp eller som komplement för att få ut max på en kur. Men den används även av vissa i början just därför att den binder väl till dom androgena receptorerna och kan därmed skapa "extra styrka". Kort och gott kan man säga att Winstrol är ett bra preparat likväl för nybörjare som för proffs.


Winstrol (stanozolol)

Winstrol, eller Stanozolol som den aktiva substansen heter, är en välbeprövad och vanligt förekommande anabol steroid för viktminskning eller deff. Den används också frekvent för muskelbyggande inför tävlingar i styrketräning och löpning. Winstrol har funnit på marknaden sedan 1962. Det var just denna substans som Ben Johnson tagit när han åkte fast för dopning efter guldet i 100-meters finalen i OS.

Stanoil Kemi

Winstrol kan tas antingen i sprutform, eller som tabletter. Båda formerna innehåller exakt samma substans (stanozolol), men att injecera sägs ge bättre anabol effekt och mindre biverkningar, då innehållet slipper gå genom levern som första anhalt.


Winstrol och halveringstid?

Halveringstiden i blodet för stanozolol är 8 timmar, medan preparatet kan hittas i kroppen upp till tre veckor efter intag för tabletter eller 9 veckor för sprutor.


Bieffekter

Många av bieffekterna för detta preparat, som relaterar till att bygga muskler, kommer troligvis från Winstrols förmåga från dess protein syntes möjligheter.

Den anabola steroiden Winstrol är av typen 17aa, vilket gör den leverskadlig, speciellt i tablettform. Faktum är att Stanozolol har en av de värsta hepatoxicity (mg för mg) av alla steroider. Man kan också få ont i lederna (ledvärk), tappa hår från dess höga konvertering till DHT samt lätt öka i det dåliga kolesterolet.

Till de vanligare biverkningar hör antikroppsbildning, parestesier (en sjukdom i nervsystemet), lokala hudreaktioner, stelhet i leder. Biverkningar för Winstrol är som vanligt ofta relaterade till doser. Doser Doser för winstrol (stanozolol) varierar ofta från 50-100 mg varannan dag bland tävlande bodybuilders. Som alltid, stoppa aldrig i dig piller eller sprutor som inte ordinerats utav läkare, du kan få livslånga biverkningar som du ångrar. Om avföringen börjar bli ljus har du ett klart svar från levern att den tar skada.

Pris för Winstrol på svarta marknaden

C:a 60-100 kr/ampull


Varumärken