modified on 29 mars 2009 at 02.03 ••• 40 766 views

Ketamin

Från Drugwiki - Information om droger, steroider och medicin

Hoppa till: navigering, sök

Ketamin, Större delen av upplevelsen går inte att förklara med ord men jag ska göra mitt bästa. vad jag kommer ihåg satt jag och min kompis i chillen. han var redan rätt väck på LSD svamp och E.... själv hade jag käkat massa E men kände typ inte av nånting så jag va lite halvsur över att inte va bäng. vi satt och prata en stund och så tror jag en kille som satt jämte oss frågade min kompis om han ville köpa amfetamin, min kompis sa nej men sen hade han tydligen hört fel. killen hade sagt ketamin.

jag trodde först inte det var sant, jag hade ångrat mej grovt ända sen jag blev erbjuden att köpa ketaminfullmoonfestivalen men tackat nej eftersom jag inte ville slösa 65 euro på ett gram då när jag inte läst om det så mycke.

nu skulle jag äntligen få chansen att testa det igen... killen sa att han kunde bjuda oss på en dos för att vi skulle få testa...så han hällde upp varsin hög åt mej och min kompis som vi genast sniffa i oss. jag höll nästan på att sprängas av förväntan, jag visste att jag inte skulle bli besviken på det här. redan efter 10-15 min började de första effekterna komma. kändes ungefär som en början av en dxm tripp fast mycke mjukare och mysigare. först började kroppen domna bort och allt runt omkring oss började tänjas ut och växa. alla avstånd verkade bli längre och jag fick en otroligt skön känsla i kroppen. man kände sej som gele och kroppen domna bort mer hela tiden.

nu var det enda vi tänkte på att vi måste ta mer nu när vi hade chansen så min kompis gav killen 20 euro och sa att vi båda ville ha varsin REJÄL Dos till så vi verkligen skulle bli skitbänga. killen tog emot pengarna och sa ok men det e väldigt starkt men han hällde på 2st ordentliga högar till, lite svårt att uppskatta mängden men det kan nog vart runt en 150-200mg kanske.

det sista killen sa var "den här dosen kommer ni lämna planeten på" han hade så rätt man kunde ha.

efter det gick allting väldigt fort och jag fick känslan av att man sjönk ner genom marken och ner i ett hål. detta kändes otroligt häftigt! nåt av det grymmaste jag vart med om.... det kändes ungefär som ett perfekt dxm rus fast ännu bättre. det var fruktansvärt intensivt men jag fick aldrig nån panik eller så... vid detta laget var jag så borta så jag hade glömt totalt vart jag var. det var svårt att veta ifall man hade ögonen öppna eller stängda och allt man tittade på flöt imot till en enda smet av massa färger och mönster.

tillslut var det enda jag såg ett blinkande ljus som blev starkare och starkare tills allt blev helt vitt. jag tänkte undrar om det e såhär det känns att dö men jag lät mej bara flyta med. efter att allt blivit helt vitt såg jag en uppochnervänd negativ bild av festivalen som mestadels var färgas turkos och rosa, man såg folk gå omkring och själva bilden var ungefär som man låg på rygg och kollade uppåt. men det var inte chillen jag såg utan en del av campingområdet som låg en bit därifrån. då visste jag iofs inte att jag ens låg kvar i chillen. verklighetsuppfattningen var totalt bortblåst.

när jag tror själva peaken gått över och man visste att man hade ögonen öppna kom jag på att min kompis åxå låg där i chillen med mej och jag hörde han ropa mitt namn. så sa jag typ här är jag....och när jag kollade på han såg hans ansikte helt förvridet ut och han hade typ 7-8 ögon som ibland smälte ihop till ett enda stort öga som täckte hela ansiktet. vi var ganska osäkra på att det vi såg verkligen var oss själva. vi smälte ihop med varandra och med marken och allt omkring oss... sedan hälsade vi på varan flera ggr för att försäkra oss att det verkligen var vi....vi kommenterade åxå hur roliga vi såg ut.

jag tror min kompis skratta och sa att jag hade massor med ögon..jag log och sa att det hade han med. tillslut var hela väggarna fyllda med ögonglober och människorna i chillen som gick förbi över våra huven såg ut som skuggor eller spöken som svepte förbi, det gick inte ens att urskilja hur nån av dem såg ut men vi hade fullt upp med att skratta åt hur roliga vi själva såg ut.

vi kom på en massa sjuka och roliga saker som verkade helt logiska då. min kompis sa tex att man kunde byta händer med folk när man hälsade på dem tex plocka av handen och sätta dit den andres hand så kunde man gå runt så och byta händer med alla man hälsat på hela tiden.

efter kanske en timma , men vad som kändes som en evighet började vi återvända till mer normalt tillstånd och ställde oss upp för första gången sedan vi tagit dosen. kroppen kändes otroligt konstig och det va lika svårt att gå som när man tagit dxm men någon avtändning hade vi inte.

killen med ketamin var till vår stora besvikelse borta... vi hade antagligen bara legat på rygg där i chillen och krälat runt och vi hade ingen aning om han sagt nåt till oss när vi var så borta så efter det spenderade vi hela resten av kvällen med att leta efter honom men vi hittade han aldrig.

som tur var fick vi tag på en annan som fixade ett gram ketamin åt oss nån dag senare fast det fick vi betala 110 euro för. antgaligen grymt överpris men vi var bara tvugna att få komma ner i K-hole igen. det var det enda vi tänkte på.... trots att vi sen sniffade mycke mer än första gången blev vi aldrig lika borta så vi måste byggt upp tolerans fort. vi snortade upp hela grammet på en kväll men vi kom aldrig lika djupt ner i hålet som första gången.

detta var en upplevelse jag aldrig kommer glömma och detta har sen dess vart den bästa och häftigaste drog jag provat. alla som gillar dxm som jag gör komme att ÄLSKA ketamin! jag blev iaf förälskad direkt